Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Πάσχουμε

από έλλειψη καλαισθησίας.

Τριγυρνώντας στα Ελληνικά ιστολόγια, πέρασα από τα πιο 'αγαπημένα', αυτά που κλικάρονται περισσότερο. Πιο άσχημα ιστολόγια δεν πρέπει να υπάρχουν σε καμία άλλη χώρα. Πάμε για πρωτιά απαισιότητας.

Για κάποιο λόγο έχουν σχεδόν όλοι επιλέγουν τεράστιες γραμματοσειρές (για έχοντες προβλήματα όρασης? Για έχοντες μηδενική καλαισθησία?).
Επίσης λατρεύουν το πιο αδιάφορο template του κόσμου (αυτό με τη φαρδιά πορτοκαλί μπάρα στην κεφαλίδα - μην κάνετε τα κουνέλια).

Σε αυτη τη χώρα ζω για τις εξαιρέσεις. Ευτυχώς που υπάρχουν...

Δείγμα εξαίρεσης στον κυκεώνα της ακαλαισθησίας: anotherblog Οι φωτογραφίες του είναι μαγευτικές.

3 σχόλια:

MeDuSa είπε...

Επιτέλους!!! και αυτά τα απαίσια κουραστικά χρώματα για background??? Που αν ξεχαστείς και κοιτάξεις πάνω από 3 λεπτά μετά βλέπεις αστεράκια για το υπόλοιπο της εβδομάδας!

ΚΕΝΤΡΙ είπε...

Σου εύχομαι καλή αρχή κι ακόμη καλύτερη συνέχεια...
Καλά μας τα λες, τα ίδια και χειρότερα μου λέει κι η γυναίκα μου. Απλά, όταν ξεκίνησα πέρυσι τον Μάρτιο δεν ήξερα την τύφλα μου και "πήρα" το πρώτο template που βρήκα -φανερά επηρεασμένος από το troktiko το παραδέχομαι.
Εκείνη την στιγμή είχε μεγαλύτερη σημασία για μένα να εκφραστώ κι όχι να αρέσω.

Ένας ακαλαίσθητος απαισιότατος με φαρδιά πορτοκαλί μπάρα στην κεφαλίδα...
Φιλικά
Αλέξανδρος/ΚΕΝΤΡΙ

FarFromHere είπε...

@MeDuSa, συμφωνώ τα μάλα και περί φόντου και να προσθέσω τα ατάκτως ερριμένα πολλαπλά gadgets (με κακή html) που κάνουν αργή τη σελίδα.

@Αλέξανδρος, να ξέρεις ότι συντάσσομαι με τη γυναίκα σου, αλλά το καλοπροαίρετο χιούμορ σου είναι από τα συν που δεν προσπερνάω.